BENVINGUDA

Benvinguts i benvingudes al blog de l’EAP Bàscara.

Posem en marxa aquest nou espai que vol ser una eina per poder millorar i complementar la tasca de consell i informació que fem a la consulta els professionals de la salut de l’Equip d’Atenció Primària de Bàscara

Com a organització volem aprofitar d’aquest instrument per escoltar, participar, col•laborar i compartir informació i coneixement amb la ciutadania a la qual prestem serveis.

Aquesta pàgina també vol esdevenir un ajut a la relació que els veïns i veïnes de tots els pobles que formen la nostra Àrea Bàsica de Salut tenen amb tots els professionals de l’equip. També us oferim aquest canal per fer-nos partícips dels vostres suggeriments i les vostres opinions.

La nostra aposta és seguir treballant per una medicina més col•laborativa i centrada en la ciutadania i creiem que hem d’aprofitar aquesta pàgina web per ser més efectius en la nostra tasca del dia a dia i tenim la il•lusió que serveixi en benefici de la salut.

Us convidem a seguir-nos i participar-hi.

Esperem que els continguts siguin del vostre interès i us recordem que estem oberts als vostres comentaris i suggeriments que ens podeu adreçar per mitjà de la BÚSTIA DE SUGGERIMENTS que trobareu al menú superior de la pàgina.