Cinc sentits bàsics en educació

El periodista Carles Capdevila imparteix xerrades sobre educació en les que defensa l’ús de cinc sentits bàsics: el sentit comú “que aplicaren amb nosaltres els pares i els avis”; el sentit del ridícul “que ens ensenya a adonar-nos que algunes de les coses que fem pels fills ens faria vergonya si les observéssim fer als altres”; el sentit del deure “que es resumeix amb l’obligació que tenim d’espavilar els fills petits i intentar controlar els que ja són adolescents”; el sentit moral, els valors, “que en cap cas vol dir passar-nos el dia alliçonant amb discursos pesadíssims, sinó actuar amb valors morals per servir-los d’exemple”;  i, finalment, el que per a Capdevila és el sentit més important, “el sentit de l’humor que no només ajuda els pares sinó també els fills. El sentit de l’humor és una eina d’intel·ligència”

En aquest vídeo explica aquests cinc sentits amb una bona dosi d’humor. Segur que riureu mentre sentiu les seves recomanacions.

Aquesta entrada s'ha publicat en Consells pediàtrics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.