ÀPATS EN FAMÍLIA

El programa “Àpats en família”, impulsat pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (fins fa poc, Departament de Benestar Social i Família), és un nou programa d’orientació educativa que ofereix a les famílies estratègies per una alimentació saludable i una criança positiva, i fomenta l’àpat com un moment de trobada familiar i font de benestar per tots els seus membres.
El programa ofereix un cicle de dos tallers adreçats a les famílies amb fills i filles de 0 a 18 anys i organitzats per franges d’edat. En l’apartat “Com participar?” podreu consultar el llistat d’entitats acreditades que organitzaran els tallers de “Àpats en Família”. En el moment en que publiquem aquesta entrada al blog, encara no apareix aquest llistat.
A continuació trobareu una selecció del material didàctic per franges d’edat en anys: 0 a 2, 2 a 6, 6 a 12 i 12 a 18. Us recomanem la seva lectura:

Apats en familia 0-2Apats en familia 2-6

Apats en familia 6-12Apats en familia 12-18

Aquesta entrada s'ha publicat en Consells pediàtrics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.